Ga naar hoofdinhoud
Hengelo: 074 700 21 07
Zutphen: 0575 54 18 57
Deventer: 0570 24 41 60
Lelystad: 0320 32 01 62
Lochem: 0575 54 18 57

Betrouwbare mediator bij echtscheiding en beëindiging van relaties

De ervaren mediators van Winters Mediation helpen u graag met het oplossen van zowel privé als zakelijke conflicten. Denk bijvoorbeeld aan geschillen bij scheidingen, erfenissen en binnen organisaties. Onze mediators bekijken het conflict met een neutrale blik en helpen beide partijen door in gesprek te gaan en een oplossing te vinden.

  • Kies voor een mediator met juridische kennis: Gudrun Winters is ook familierechtadvocaat
  • Gratis intakegesprek van 30 minuten
  • Binnen een week kunt u terecht voor een afspraak
  • Afspraken in de avond mogelijk
  • Samen het conflict oplossen tot iedereen tevreden is
  • Goed bereikbare locatie: op loopafstand van station Lelystad Centrum

Maak een afspraak met een van onze mediators in Lelystad door ons te bellen, te mailen of ons contactformulier in te vullen.

Samen de oplossing vinden voor uw conflict

Bij mediation gaat u onder begeleiding van een mediator in gesprek met de partij waarmee u in conflict bent om tot een oplossing te komen zonder dat er een rechter aan te pas hoeft te komen. De mediator, ofwel bemiddelaar, is een neutrale, onafhankelijke partij met ervaring in conflictbegeleiding en -oplossing.

De aard van uw conflict kan persoonlijk of zakelijk zijn. De mediator helpt u bijvoorbeeld met situaties zoals een echtscheiding, het verbreken van een geregistreerd partnerschap, het verdelen van een erfenis en arbeidsgeschillen. De bemiddelaar luistert naar de standpunten en belangen van beide partijen. Naast de problemen worden ook de mogelijke oplossingen besproken. De mediator werkt samen met de betrokken partijen naar een oplossing die optimaal is voor iedereen.

“Hele fijne samenwerking gehad met Gudrun. Dankzij haar hulp hebben mijn ex en ik goede en eerlijke afspraken kunnen maken over de kinderen.”

Scheiden met een mediator in Lelystad

Omdat u het beste wilt voor uw kinderen

Scheiden is ontzettend vervelend, dat begrijpen onze mediators heel goed. U wilt de scheiding gauw afronden én ervoor zorgen dat de juiste afspraken worden gemaakt. Met de hulp van een mediator zorgt u ervoor dat de belangrijke zaken niet over het hoofd worden gezien. Samen met de mediator zet u alles goed op een rij, zodat u weet waar u, uw partner en uw kinderen aan toe zijn. Zo bespreekt u zaken als financiën, kinderalimentatie, pensioen, de woning en het ouderschapsplan.

Een scheiding eist een emotionele tol van de betrokken partijen, in het bijzonder van kinderen. Met een mediator vermijdt u dat de situatie uit de hand loopt en de scheiding uitloopt op een vechtscheiding. Zo houdt u de focus op het oplossen van het conflict.

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Bekijk dan onze pagina mediation.

Waarom Winters Mediation?

Het grote voordeel van mediation is dat het geen verliezers kent. Door onder begeleiding van een mediator in gesprek te gaan met de andere partij kunt u samen het probleem oplossen, zodat er voor beide partijen een win-winsituatie ontstaat. Daarnaast bespaart u veel geld, omdat het goedkoper is dan een langdurige rechtszaak.

Een bijkomend voordeel van Winters Mediation is dat we een ervaren advocaat in dienst hebben die gespecialiseerd is in het familierecht. Onze mediator Gudrun Winters heeft dus niet alleen veel ervaring met mediation, maar ook met juridische zaken. Ze is namelijk familierecht advocaat en kan u daarom buitengewoon goed adviseren bij de juridische aspecten van uw conflict.

Onze mediators in Lelystad

Gudrun Winters - Winters Mediation

mr. drs. Gudrun Winters
MfN-geregistreerd mediator en familierecht advocaat, aangesloten bij vFAS en VvCP
E: gudrun@winters-mediation.nl

ir. Robert Evers
MfN-geregistreerd mediator, gespecialiseerd in arbeids- en zakelijke geschillen
E: robert@winters-mediation.nl

Mediator Samantha Romeijn

Samantha Romeijn
MfN-geregistreerd mediator, gespecialiseerd in familiezaken
E: samantha@winters-mediation.nl

Foto Rezwan Wali - Winters Mediation

Rezwan Wali
Juriste, gespecialiseerd in familiezaken
E: rezwan@winters-mediation.nl

Erfenisverdeling

Wanneer een dierbare is overleden of in de nabije toekomst komt te overlijden, krijgt u samen met andere nabestaanden te maken met erfrechtelijke zaken. Er dienen belangrijke beslissingen genomen te worden in een emotionele periode. Het komt dan vaak voor dat de nabestaanden niet tot overeenstemming kunnen komen. Een mediator met kennis van het erfrecht biedt dan een oplossing. Schakel Winters Mediation in en ga onder begeleiding van een mediator in gesprek met uw familie om jullie geschillen op te lossen.

Arbeidsconflicten

Heeft u een conflict met uw werkgever of werknemer en ziet u op tegen juridische procedures? Neem dan contact op met Robert Evers van Winters Mediation. Hij is mediator met een specialisatie in arbeids- en zakelijke conflicten. De mediator is er om als onafhankelijke partij het conflict van diverse kanten te bekijken en wederzijds begrip te kweken. Samen met Robert bespreekt u de situatie en gaat u op zoek naar een oplossing waar alle partijen tevreden mee zijn.

Scheiden als ondernemer

Wanneer u een (grote) onderneming heeft en gaat scheiden, is het raadzaam om naast een mediator een ervaren jurist en fiscalist in te zetten. Onze mediator Gudrun Winters is ook scheidingsadvocaat en is daarom de juiste persoon om u te helpen met het afhandelen van de juridische facetten van uw scheiding. Ook beschikken wij over een uitgebreid netwerk van fiscalisten, accountants en notarissen in de buurt. Deze partijen schakelen wij gemakkelijk voor u in om u te helpen bij de verdeling van uw onderneming en eigendommen. De overlegscheiding, ofwel collaborative divorce, is ideaal voor ondernemers. Bij deze vorm van scheiden nemen beide partijen een advocaat in de arm en begeleidt een coach het gehele proces, zodat u een vechtscheiding voorkomt.

Scheiden met kinderen

Wanneer u kinderen heeft en gaat scheiden, zijn er veel zaken die u moet regelen en vastleggen. Samen met uw ex-partner moet u een ouderschapsplan opstellen en afspraken maken over partner- en kinderalimentatie. Door een mediator in te schakelen vindt u de oplossing die voor u en uw ex-partner werkt. De belangen van uw kinderen worden centraal gezet in het proces. De mediator begeleidt het gesprek en zorgt ervoor dat de situatie niet escaleert door een luisterend oor te bieden, wederzijds begrip te creëren en het gesprek in de juiste banen te leiden. Samen komen we tot een oplossing waar u en uw ex-partner tevreden mee zijn.

Neem contact op met Winters Mediation Lelystad

Heeft u een mediator nodig voor een geschil, ruzie, echtscheiding of ontbinding van jullie samenlevingscontract? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze mediators in Lelystad. U krijgt een gratis intakegesprek van 30 minuten.

Adres
Zilverparkkade 26
8232 WJ Lelystad

Contact
Kantoor: 0320 32 01 62

Back To Top