Ga naar hoofdinhoud
Hengelo: 074 700 21 07
Zutphen: 0575 54 18 57
Deventer: 0570 24 41 60
Lelystad: 0320 32 01 62
Lochem: 0575 54 18 57

Arbeidsmediation

Conflicten op de werkvloer hebben een nadelige impact. Zowel op de direct betrokkenen en andere personen binnen de organisatie, als op het thuisfront. Stress loopt op en kan leiden tot verstoorde verhoudingen, kostbaar ziekteverzuim en ontslag.

Het is daarom van belang conflicten in een vroegtijdig stadium te onderkennen, zodat escalatie en grote financiële gevolgen kunnen worden voorkomen.

Los uw arbeidsconflict op via mediation

Mediation kan uitkomst bieden aan zowel werkgever als werknemer. In mediation wordt geprobeerd de oorzaken van het arbeidsconflict te achterhalen en de communicatie tussen betrokkenen te verbeteren, zodat er zicht ontstaat op daadwerkelijke oplossingen die voor beide partijen acceptabel zijn.

De resultaten van een geslaagde arbeidsmediation kunnen bijvoorbeeld zijn dat er nieuwe afspraken gemaakt worden over onderlinge communicatie, over een andere invulling van werkzaamheden, over beëindiging van een arbeidsovereenkomst met wederzijds goedvinden.

Vragen over arbeidsmediation?

Bent u werkgever of werknemer en heeft u een vraag over arbeidsmediation? Neem contact op met onze gecertificeerde mediators en we helpen u graag verder. Vul ons contactformulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contactformulier

    Back To Top