Ga naar hoofdinhoud
Hengelo: 074 700 21 07
Zutphen: 0575 54 18 57
Deventer: 0570 24 41 60
Lelystad: 0320 32 01 62
Lochem: 0575 54 18 57

Gudrun Winters is gespecialiseerd familierechtadvocaat, lid van de vFAS, VvCP en MfN geregistreerd mediator.

Zij is na haar afstuderen aan de Universiteit in Amsterdam in 1994 in de studierichtingen Nederlands recht en Bestuurskunde/Politicologie, begonnen als advocate in de algemene juridische praktijk. Na uitstapjes naar het bedrijfsleven en het openbaar bestuur, houdt zich inmiddels al weer enkele jaren vrijwel uitsluitend bezig met het familierecht. Het accent is steeds meer  komen te liggen op mediation.

In 2016 startte zij haar eigen kantoor in het prachtige coulisselandschap van Lochem.

Door haar jarenlange ervaring begrijpt zij hoe conflicten ontstaan, in stand blijven en hoe deze doorbroken en opgelost kunnen worden. Haar kracht ligt in haar vermogen om alert, professioneel en snel tot resultaten te komen. Complexe zaken, waarbij de tegenstellingen het bereiken van het resultaat in de weg lijken te staan, ziet zij als een uitdaging.

Door ruimte te geven aan de persoonlijke motieven en belangen van beide partijen, weet zij veelal een optimaal resultaat te behalen.

”Het boeiende voor mij aan het familierecht is dat het zo veelzijdig is. Iedere cliënt is weer anders en iedere zaak vraagt zijn eigen aanpak. Het is die diversiteit aan mensen en inhoud van het werk, die dit vakgebied zo aantrekkelijk maken. Naast een grondige kennis van het juridische vereist het vooral ook vaardigheden op het gebied van communicatie”.

 

Back To Top