Ga naar hoofdinhoud
Hengelo: 074 700 21 07
Zutphen: 0575 54 18 57
Deventer: 0570 24 41 60
Lelystad: 0320 32 01 62
Lochem: 0575 54 18 57

Robert Evers is gespecialiseerd mediator op het gebied van arbeids- en zakelijke geschillen. Hij is als zodanig ook geregistreerd bij de Mediatorsfederatie Nederland (MfN).

Daarnaast is hij door de Nederlandse Orde van Advocaten aangewezen als deskundig intervisie gespreksleider voor het verrichten van kwaliteitstoetsen conform artikel 26, lid 1 van de Advocatenwet.

Zowel de mediations als de intervisiebegeleiding kunnen in het Nederlands en het Engels plaatsvinden.

Na zijn afstuderen aan de Universiteit Twente als technisch natuurkundige heeft hij diverse management en directiefuncties bekleed bij kleinere en grotere, technisch-georiënteerde internationale bedrijven.

Door zijn ervaring in binnen – en buitenland en met verschillende culturen begrijpt hij hoe conflicten ontstaan, in stand blijven en hoe deze doorbroken en opgelost kunnen worden. Zijn grootste kracht is zijn pragmatisme in combinatie met een sterk luisterend vermogen. Hij is een meester in het partijen laten vinden van een creatieve oplossing, waarbij ieders achterliggende belangen worden gediend.

Sinds 2016 is hij als mediator in deeltijd aangesloten bij Winters Mediation. Daarnaast is hij als interim manager en business developer werkzaam bij een internationale onderneming op gebied van hernieuwbare energie.

“Het aantrekkelijke aan mediation is voor mij dat het elke keer, voor alle partijen, inclusief mezelf, een communicatieve en creatieve uitdaging is om tot een acceptabele en duurzame oplossing te komen.”

Back To Top