skip to Main Content
Hengelo: 074 700 21 07
Zutphen: 0575 54 18 57
Deventer: 0570 24 41 60
Lelystad: 0320 32 01 62

Mediator Robert EversRobert Evers is gespecialiseerd mediator op het gebied van arbeids- en zakelijke geschillen, alsmede voor familiezaken. Hij is als zodanig ook geregistreerd bij de Mediatorsfederatie Nederland (MfN). Naast Nederlands spreekt hij vloeiend Engels en Italiaans.

Na zijn afstuderen aan de Universiteit Twente als technisch natuurkundige heeft hij diverse management en directiefuncties bekleed bij diverse internationale bedrijven.

Door zijn jarenlange ervaring in binnen – en buitenland en met verschillende culturen begrijpt hij hoe conflicten ontstaan, in stand blijven en hoe deze doorbroken en opgelost kunnen worden. Zijn grootste kracht ligt in zijn pragmatisme in combinatie met een sterk luisterend vermogen. Alle partijen voelen zich gehoord en serieus genomen. Hij is een meester in het partijen laten vinden van een creatieve oplossing, waarbij ieders achterliggende belangen worden gediend.

Sinds 2016 is hij aangesloten bij Winters Mediation.

“Het aantrekkelijke aan mediation is voor mij dat het elke keer voor alle partijen, inclusief mezelf,  een communicatieve en creatieve uitdaging is om tot een acceptabele en duurzame oplossing te komen die recht doet aan de echte belangen van partijen.”

Back To Top