Ga naar hoofdinhoud
Hengelo: 074 700 21 07
Zutphen: 0575 54 18 57
Deventer: 0570 24 41 60
Lelystad: 0320 32 01 62
Lochem: 0575 54 18 57

Bent u op zoek naar een ervaren Mediator in de regio Apeldoorn? De professionele mediators van Winters Mediation bemiddelen in zakelijke en privégeschillen, zoals echtscheidingen, erfrechtelijke kwesties en werkgerelateerde conflicten. We bespreken de kwestie met beide partijen en benaderen de zaak vanuit verschillende perspectieven. We zetten alles op alles om een oplossing te vinden die aan de eisen en wensen van beide partijen voldoen.

 • Ervaren mediator met juridische kennis
 • Een mediator is goedkoper dan een advocaat
 • Altijd een gratis intakegesprek van 30 minuten
 • Binnen een week een afspraak gemaakt
 • Afspraken zijn ook mogelijk in de avond of via Zoom

Onze mediators in Apeldoorn

Gudrun Winters - Winters Mediation

mr. drs. Gudrun Winters
MfN-geregistreerd mediator en familierecht advocaat, aangesloten bij vFAS en VvCP
E: gudrun@winters-mediation.nl

ir. Robert Evers
MfN-geregistreerd mediator, gespecialiseerd in arbeids- en zakelijke geschillen
E: robert@winters-mediation.nl

Mediator Samantha Romeijn

Samantha Romeijn
MfN-geregistreerd mediator, gespecialiseerd in familiezaken
E: samantha@winters-mediation.nl

Foto Rezwan Wali - Winters Mediation

Rezwan Wali
Juriste, gespecialiseerd in familiezaken
E: rezwan@winters-mediation.nl

De voordelen van mediation

Een van de vele voordelen is dat er bij mediation geen verliezers zijn. Het doel van mediation is het bereiken van een duurzame oplossing waar beide partijen tevreden mee zijn en we doen er dan ook alles aan om dit doel te bereiken. In de meeste gevallen zorgt hij ervoor dat u op goede voet uit elkaar gaat. Daarnaast is het inschakelen van een mediator kostenbesparend, omdat u geen advocaat in de arm hoeft te nemen. De kosten van een mediator zijn aanzienlijk lager dan die van een advocaat.

Hoe verloopt het mediationproces?

Het mediationproces is in iedere situatie anders, maar verloopt in grote lijnen volgens de onderstaande stappen. Dit stappenplan wordt gebruikt voor privékwesties en zakelijke geschillen.

 1. Een intakegesprek van 30 minuten.
 2. Het creëren van de meest ideale gespreksomgeving waarin alle partijen zich fijn en veilig voelen.
 3. Het plannen van de afspraken om het beoogde doel te behalen.

Mediator bij een scheiding

Een mediator leidt het proces van een scheiding in goede banen door in gesprek te gaan met u beiden. In deze gesprekken behandelen we thema’s, zoals het verdelen van eigendommen of het regelen van een omgangsregeling en alimentatie als er kinderen bij betrokken zijn. Een vertrouwde gespreksomgeving is belangrijk om beide partijen zich veilig te laten voelen en het mediationproces soepel te laten verlopen. Zo werken we samen aan een duurzame en vreedzame oplossing om het verleden achter jullie te laten en de toekomst zonnig tegemoet te gaan.

Mediator voor ondernemers

Heeft u een onderneming en bent u op zoek naar een mediator bij uw echtscheiding? Een echtscheiding kan veel invloed hebben op uw onderneming en daarom is het belangrijk dit zorgvuldig te regelen. Bij Winters Mediation hebben we veel juridische kennis en werken we samen met veel gerenommeerde fiscalisten, notarissen en orthopedagogen. Door onze jarenlange ervaring en ons grote netwerk hebben we veel kennis van onder andere in het opstellen van een ouderschapsplan en het regelen van de financiën.

Mediation bij werkgerelateerde conflicten

Werkgerelateerde conflicten zijn met behulp van een mediator vaak goed op te lossen. We bekijken het conflict vanuit verschillende perspectieven en passen een helikopterview toe. Daardoor zorgen we voor begrip van alle betrokken partijen en lossen we de kwestie gezamenlijk op. Het belangrijkste doel is om de beste situatie voor de werkgever en werknemer te creëren. Onze mediators zijn getraind in het oplossen van arbeidsconflicten en weten precies hoe dergelijke kwesties benaderd moeten worden om tot een duurzame uitkomst te komen.

Wilt u meer informatie over de mediators en onze diensten in de regio Apeldoorn? Neem dan contact met ons op via de onderstaande buttons.

Advocaat in de regio Apeldoorn

Heeft u een advocaat nodig in de regio Apeldoorn? Het komt soms voor dat een mediator niet tot een oplossing komt en er een advocaat aan te pas moet komen. Hier kunnen wij u mee helpen. Drs. Gudrun Winters is naast mediator, advocaat op het gebied van personen- en familierecht. Daardoor kunnen we u ook begeleiden tijdens een gerechtelijke procedure. Drs. Gudrun adviseert u in en helpt u met onder andere:

 • Een (eenzijdige) echtscheiding
 • Het verdelen en verrekenen van gemeenschappelijke goederen
 • Het afwikkelen van huwelijkse voorwaarden
 • Het ontbinden van een geregistreerd partnerschap
 • Het verbreken van een samenlevingscontract
 • Het regelen van de omgang, het gezag en juridisch ouderschap
 • Partner- en kinderalimentatie

Contact opnemen met Winters Mediation Apeldoorn

Voor meer informatie over onze diensten en mediators in de regio Apeldoorn neemt u contact op met Winters Mediation. Benieuwd naar wat onze mediators voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak en bespreek uw kwestie tijdens een gratis intakegesprek. Ook is het mogelijk om een afspraak bij u thuis of via Zoom in te plannen.

Adres
Brinkpoortstraat 34
7411 HS Deventer

Contact
Telefoon: 0570 24 41 60
E-mail: info@winters-mediation.nl

Back To Top