Ga naar hoofdinhoud
Hengelo: 074 700 21 07
Zutphen: 0575 54 18 57
Deventer: 0570 24 41 60
Lelystad: 0320 32 01 62
Lochem: 0575 54 18 57

De gespecialiseerde en ervaren mediators van Winters Mediation in Hengelo ondersteunen u bij echtscheidingen, arbeidsgerelateerde geschillen en erfrechtelijke en zakelijke kwesties.  De mediator gaat in gesprek met beide partijen en bekijkt de zaak van verschillende kanten. De mediator ondersteunt u bij het vinden van een oplossing waar beide partijen zich in kunnen vinden. In het familierecht helpt de mediator u bijvoorbeeld bij de verdeling van eigendommen en erfenissen of het opstellen van een goed werkend ouderschapsplan. Bij arbeidskwesties ondersteunen wij u bij het maken van duurzame afspraken. Wij begrijpen de juridische context die mogelijk een rol speelt bij uw zaak.

 • Mediator met ervaring en juridische kennis
 • Specialisatie in afwikkeling scheidingen van ondernemers 
 • Gratis intakegesprek van 30 minuten: dezelfde week nog een afspraak
 • Ons kantoor bevindt zich in het gebouw Campus Westermaat
 • Voldoende mogelijkheid tot gratis parkeren
 • Gezamenlijk het conflict oplossen tot ieders tevredenheid

Onze mediators in Hengelo

Gudrun Winters - Winters Mediation

mr. drs. Gudrun Winters
MfN-geregistreerd mediator en familierecht advocaat, aangesloten bij vFAS en VvCP
E: gudrun@winters-mediation.nl

ir. Robert Evers
MfN-geregistreerd mediator, gespecialiseerd in arbeids- en zakelijke geschillen
E: robert@winters-mediation.nl

Mediator Samantha Romeijn

Samantha Romeijn
MfN-geregistreerd mediator, gespecialiseerd in familiezaken
T: 0575-541 857
E: samantha@winters-mediation.nl

Foto Rezwan Wali - Winters Mediation

Rezwan Wali
Juriste, gespecialiseerd in familiezaken
E: rezwan@winters-mediation.nl

Gezamenlijk tot een oplossing komen bij conflicten

Bij een scheiding of relatiebreuk gaat de mediator in gesprek met beide partijen om tot een oplossing van het conflict te komen. Hierbij komen praktische zaken aan de orde zoals de verdeling van eigendommen en als u kinderen heeft het opstellen van een ouderschapsplan. Wij vinden het belangrijk dat u zich veilig voelt, zodat alle conflicten inzichtelijk en bespreekbaar zijn. De mediator vormt een basis voor duurzame oplossingen en een nieuwe toekomst.

Bent u ondernemer of heeft u een aanzienlijk vermogen, dan profiteert u van de brede juridische kennis van onze mediators. Ons grote netwerk omvat aanvullende dienstverleners als notarissen, fiscalisten en orthopedagogen, zodat we uw echtscheiding tot een goed einde kunnen brengen. Deze gerenommeerde partijen helpen u met het regelen van belangrijke zaken als de financiën en een goed plan voor de zorg van de kinderen. Ook voorkomen we op deze wijze dat u tegen juridische problemen aanloopt na de scheiding.

De voordelen van mediation

Bij mediation zijn er geen verliezers. Onder begeleiding van de mediator werkt u naar een oplossing toe: u maakt dus zelf de beslissingen. Gemiddeld zijn daar drie tot vijf gesprekken voor nodig. Het fijne aan deze methode is dat u vrijwel altijd een goede relatie behoudt met de andere partij. Een groot bijkomend voordeel is dat mediation vele malen goedkoper is dan een langdurige rechtszaak.

Alimentatie en ouderschapsplan

Onze mediators helpen u graag met het maken van afspraken over partner- en kinderalimentatie, maar ook met het ouderschapsplan en een omgangsregeling. Door te luisteren, door te vragen en creatief te zijn, vinden we een oplossing die werkt voor u en uw partner. Komt u er achteraf, bijvoorbeeld jaren na de echtscheiding, achter dat de alimentatie niet goed geregeld is? Ook dan staan we u bij om nieuwe afspraken te maken. We bemiddelen tussen u en uw ex-partner, zodat u uiteindelijk beiden tevreden bent met de oplossing.

Mediator bij zakelijke conflicten

Los een arbeidsconflict met uw werkgever of werknemer op met onze arbeidsmediation. De mediator in Hengelo bespreekt samen met beide partijen de gehele situatie en mogelijke oplossingen. Door het conflict van de verschillende kanten te bekijken en wederzijds begrip te kweken, lossen we het probleem op. Wij zien ingewikkelde conflicten als een uitdaging, omdat we dankzij onze jarenlange ervaring weten hoe we de aanleiding van conflicten vinden om de geschillen te doorbreken en op te lossen.

Scheiden als ondernemer

Wanneer u een (grote) onderneming heeft en gaat scheiden, is het raadzaam om naast een mediator een ervaren jurist en fiscalist in te zetten. Onze mediator Gudrun Winters is ook scheidingsadvocaat en is daarom de juiste persoon om u te helpen met het afhandelen van de juridische facetten van uw scheiding. Ook beschikken wij over een uitgebreid netwerk van fiscalisten, accountants en notarissen in de buurt. Deze partijen schakelen wij gemakkelijk voor u in om u te helpen bij de verdeling van uw onderneming en eigendommen. De overlegscheiding, ofwel collaborative divorce, is ideaal voor ondernemers. Bij deze vorm van scheiden nemen beide partijen een advocaat in de arm en begeleidt een coach het gehele proces, zodat u een vechtscheiding voorkomt.

Scheiden met kinderen

Wanneer u kinderen heeft en gaat scheiden, zijn er veel zaken die u moet regelen en vastleggen. Samen met uw ex-partner moet u een ouderschapsplan opstellen en afspraken maken over partner- en kinderalimentatie. Door een mediator in te schakelen vindt u de oplossing die voor u en uw ex-partner werkt. De belangen van uw kinderen worden centraal gezet in het proces. De mediator begeleidt het gesprek en zorgt ervoor dat de situatie niet escaleert door een luisterend oor te bieden, wederzijds begrip te creëren en het gesprek in de juiste banen te leiden. Samen komen we tot een oplossing waar u en uw ex-partner tevreden mee zijn.

Advocaat in Hengelo en omstreken

Naast een mediator in Hengelo bieden wij ook een advocaat aan. Gudrun Winters is zowel mediator als advocaat op het gebied van personen- en familierecht. Wij begeleiden u graag met gerechtelijke procedures en adviseren u. U kunt bij ons dan ook terecht voor zaken omtrent het familierecht, zoals:

 • Echtscheiding (eenzijdig)
 • Ontbinding van geregistreerd partnerschap
 • Verbreking van samenlevingscontract
 • Verdeling en verrekening van gemeenschap van goederen
 • Afwikkelen van huwelijkse voorwaarden
 • Omgang, gezag en juridisch ouderschap
 • Kinder- en partneralimentatie

Neem contact op met Winters Mediation Hengelo

U bent welkom op onze vestiging in het centrum van Hengelo voor een gratis intakegesprek van 30 minuten. Het is ook mogelijk om een afspraak bij u thuis te maken

Adres
Jan Tinbergenstraat 342
7559 ST  Hengelo

Contact
Telefoon: 074 7002107
E-mail: info@winters-mediation.nl

Back To Top