Ga naar hoofdinhoud
Hengelo: 074 700 21 07
Zutphen: 0575 54 18 57
Deventer: 0570 24 41 60
Lelystad: 0320 32 01 62
Lochem: 0575 54 18 57

Scheiden als ondernemer of DGA

Bij een scheiding waarbij een DGA of ondernemer betrokken is, zal er extra aandacht en deskundigheid nodig zijn van de mediator. Het inkomen van de ondernemer bestaat vaak uit andere onderdelen dan alleen een vast salaris, waardoor het bereiken van overeenstemming over alimentatie complexer kan zijn. De onderneming kan eigendom zijn van beide partners en het kan zijn dat beide partner speciale afspraken met elkaar willen maken om de continuïteit van de onderneming te waarborgen.

Onze advocaat-mediator

drs. Gudrun Winters
MfN-geregistreerd mediator en familierecht advocaat, aangesloten bij vFAS en VvCP

0570 24 41 60
info@winters-mediation.nl

Onze advocaat-mediator Gudrun Winters heeft ervaring met scheidende ondernemers en vermogende particulieren en helpt hen in het bereiken van duurzame oplossingen. Zij is ervaren in het begeleiden van mediations waarbij partijen extra specialisten betrekken (zoals fiscalisten en accountants) en eventueel ook ieder eigen advocaten. Deze vorm van echtscheidingsbegeleiding staat bekend als “Collaborative Divorce” of “Overlegscheiding”.

De advocaat-mediator beschikt ook over een eigen netwerk van specialisten die zij in het belang van beide partijen kan laten deelnemen in de mediation.

Vragen over scheiden als ondernemer?

Bent u DGA of ondernemer en heeft u een vraag over scheiden? Neem dan contact op met Gudrun Winters. Vul het contactformulier in en ze neemt contact met u op.

Contactformulier

    Back To Top