Ga naar hoofdinhoud
Hengelo: 074 700 21 07
Zutphen: 0575 54 18 57
Deventer: 0570 24 41 60
Lelystad: 0320 32 01 62
Lochem: 0575 54 18 57

Bij Winters Mediation vindt u de meest ervaren en professionele mediators in de regio Enschede. We helpen u met het vinden van een oplossing voor uw echtscheiding, erfelijke kwesties of zakelijke conflicten. Tijdens de gesprekken gaan we in gesprek met alle betrokken partijen om de zaak vanuit alle opzichten te bekijken. Het doel is pas behaald wanneer beide partijen tevreden zijn met de uitkomst van de bemiddeling.

 • Professionele mediators met juridische kennis
 • Voordeliger dan het inhuren van een advocaat
 • We plannen uw afspraak binnen een week in
 • Ook sessies in de avond of online via Zoom
 • Een intakegesprek van 30 minuten is gratis

Onze mediators in Enschede

Gudrun Winters - Winters Mediation

mr. drs. Gudrun Winters
MfN-geregistreerd mediator en familierecht advocaat, aangesloten bij vFAS en VvCP
E: gudrun@winters-mediation.nl

ir. Robert Evers
MfN-geregistreerd mediator, gespecialiseerd in arbeids- en zakelijke geschillen
E: robert@winters-mediation.nl

Mediator Samantha Romeijn

Samantha Romeijn
MfN-geregistreerd mediator, gespecialiseerd in familiezaken
E: samantha@winters-mediation.nl

Foto Rezwan Wali - Winters Mediation

Rezwan Wali
Juriste, gespecialiseerd in familiezaken
E: rezwan@winters-mediation.nl

De voordelen van mediation

Mediation kent veel voordelen. Met mediation wordt een gezamenlijk doel behaald, waar alle betrokken partijen tevreden mee zijn. Omdat we werken naar een duurzame oplossing voor alle partijen, kent mediation eigenlijk alleen maar winnaars. Ook bespaart u een hoop geld wanneer u een mediator inschakelt, omdat het aanzienlijk goedkoper is dan het inhuren van een advocaat.

Het stappenplan van mediation

Mediation is voor iedere klant en elke situatie anders. Of u nu bemiddeling nodig heeft voor privégeschillen of zakelijke conflicten, we doorlopen voorafgaand aan het proces het onderstaande stappenplan:

 1. Eerst heeft u een intakegesprek van 30 minuten. Dit is volledig gratis en vrijblijvend.
 2. Daarna zorgen we voor een ideale gespreksomgeving waarin alle partijen zich veilig voelen.
 3. Vervolgens plannen we de afspraken in om het gezamenlijke doel te behalen.

Mediation voor uw echtscheiding

Bent u op zoek naar mediation voor uw echtscheiding? Onze mediators zijn gespecialiseerd in het in goede banen leiden van jullie proces en het voeren van gesprekken met beide partijen. Hierin bespreken we belangrijke thema’s als gemeenschappelijke goederen, kinderalimentatie en omgangsregelingen. We vinden het belangrijk om een veilige en vertrouwde gespreksomgeving te creëren, om de procedure van mediation te versoepelen. Het doel is om een vreedzame en duurzame oplossing te vinden, zodat jullie het verleden kunnen afsluiten en met een frisse blik vooruit kunnen kijken.

Mediation voor ondernemers

Bent u ondernemer en gaat u scheiden? Uw echtscheiding kan fiscaal en financieel impact hebben op uw onderneming. Daarom adviseren we u om een mediator in te schakelen en de scheiding zorgvuldig te regelen. Onze mediators hebben jarenlange ervaring in financiële en ouderschapsbemiddeling, maar ook juridische kennis en een groot netwerk aan notarissen, fiscalisten en orthopedagogen.

Arbeidsconflicten en mediation

Mediation is een goede manier om arbeidsconflicten tussen werkgever en werknemer op te lossen, zonder juridische stappen te ondernemen. Het conflict wordt vanuit verschillende standpunten bekeken en behandeld door een helikopterview aan te nemen. Door alle perspectieven gezamenlijk te behandelen, creëren we begrip bij alle partijen om zo tot het beoogde einddoel te komen. De mediators van Winters Mediation zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van werkgerelateerde conflicten en weten hoe een duurzame oplossing mogelijk is.

Voor meer informatie over het bemiddelen van echtscheidingen, arbeidsconflicten of andere geschillen in Enschede neemt u eenvoudig contact met ons op. Bekijk onze contactgegevens of stuur ons direct een e-mail via de onderstaande buttons.

Advocaat nodig in de regio Enschede?

Heeft u een advocaat nodig in de omgeving van Enschede? Gudrun Winters werkt als mediator én advocaat met als specialisatie het personen- en familierecht. Indien mediation niet het beoogde einddoel behaalt, kunt u een advocaat in de arm nemen. Doordat deze service ook beschikbaar is bij Winters Mediation, hoeft u niet opnieuw een heel proces door met een nieuwe advocaat, maar behandelen we de zaak onder één dak. Gudrun is als advocate actief voor onder andere:

 • Echtscheidingen
 • Verrekenen en verdelen van gemeenschappelijke goederen
 • Afhandelen van huwelijkse voorwaarden
 • Een geregistreerd partnerschap ontbinden
 • Een samenlevingscontract verbreken
 • Omgangsregelingen en juridisch ouderschap
 • Kinder- en partneralimentatie

Neem contact op met Winters Mediation Enschede

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten in de regio Enschede? Neem dan contact op met Winters Mediation Lochem. Onze mediators vertellen u graag hoe we u van dienst kunnen zijn. Voor het maken van een afspraak voor een gratis intakegesprek van 30 minuten neemt u contact met ons op via de onderstaande buttons.

Adres
Jan Haalmansweg 42
7241 CP Lochem

Contact
Telefoon: 0570 24 41 60
E-mail: info@winters-mediation.nl

Afspraken mogelijk op iedere locatie in Nederland.

Back To Top