Ga naar hoofdinhoud
Hengelo: 074 700 21 07
Zutphen: 0575 54 18 57
Deventer: 0570 24 41 60
Lelystad: 0320 32 01 62
Lochem: 0575 54 18 57

Mediation zakelijk conflict

Conflicten tussen eigenaren van een onderneming, tussen specialisten in een maatschap of aandeelhouders en directie zorgen ervoor dat resultaten en prestaties van ondernemingen onder druk komen te staan. In internationale ondernemingen spelen vaak taal-en cultuurverschillen een rol. Bij familiebedrijven, MKB-ondernemingen, start-ups en maatschappen lopen professionele en vriendschappelijke of familiare relaties door elkaar, wat het vinden van oplossingen extra complex maakt.

Met behulp van een zakelijk mediator, iemand die in het bezit is van zowel analytisch  als empathisch vermogen en in staat is om mensen met elkaar te laten praten, hen conflicterende standpunten kan laten omzetten in belangen, kunnen duurzame en acceptabele oplossingen gevonden worden.

Onze zakelijke mediator

ir. Robert Evers
Onze zakelijke mediator, ir. Robert Evers, heeft jarenlange ervaring in leidinggevende posities in het bedrijfsleven. Thans combineert hij zijn werk als managing director bij een technische onderneming met dat van zakelijk mediator. Zijn ervaring met het oplossen van zakelijke conflicten, inlevingsvermogen met betrokkenen en mediation skills zet hij in om partijen te begeleiden bij zowel Engels- als Nederlandstalige mediations.

Contact opnemen met Robert Evers

Neem contact op met Robert Evers door onderstaand contactformulier in te vullen. Hij zal zo snel mogelijk contact met u opnemen voor een (telefonische) afspraak.

Contactformulier

    Back To Top