Ga naar hoofdinhoud
Hengelo: 074 700 21 07
Zutphen: 0575 54 18 57
Deventer: 0570 24 41 60
Lelystad: 0320 32 01 62
Lochem: 0575 54 18 57

Rezwan Wali is een gespecialiseerd mediator op het gebied van familiemediation. Zij is als zodanig ook geregistreerd bij de Mediatorsfederatie Nederland (MfN). Daarnaast is zij als juriste gespecialiseerd in het personen- en familierecht.

Zij is na afronding van de opleiding HBO-Rechten aan Saxion Hogeschool te Enschede als juriste gaan werken bij een advocatenkantoor. In deze periode heeft zij veel ervaring opgedaan in het personen- en familierecht en met name ten aanzien van echtscheidingen. Vanwege haar interesse in alternatieve manieren van geschillenbeslechting is zij bij Winters Mediation komen werken. Nadat zij haar collega’s in actie zag als mediator was zij zo onder de indruk van de kracht en impact van mediation dat zij besloot de mediationopleiding te gaan volgen. Sindsdien werkt zij als mediator en juriste binnen Winters Mediation.

Mede door haar juridische achtergrond is Rezwan analytisch ingesteld. De juridische kennis in combinatie met haar betrokkenheid en communicatieve vaardigheden maken dat zij u op een prettige manier meeneemt door het proces en samen met u meer duidelijkheid, rust en toekomstperspectief creëert.

“Het mooie van mijn rol als mediator vind ik de mogelijkheid om mensen in tijden van chaos, overzicht en ondersteuning te bieden. Mensen zijn zelf verantwoordelijk voor het resultaat en hebben de uitkomst in eigen handen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat in een veilige en vertrouwelijke omgeving passende oplossingen worden gevonden.

Back To Top