Ga naar hoofdinhoud
Hengelo: 074 700 21 07
Zutphen: 0575 54 18 57
Deventer: 0570 24 41 60
Lelystad: 0320 32 01 62
Lochem: 0575 54 18 57

Erfenis mediation

Als geld en verdriet samenkomen kan inschakeling van een neutrale en deskundige mediator families uitkomst bieden. Zo kan effectief worden voorkomen dat situaties rondom een nalatenschap leiden tot een explosie in de familie.

Winters-Mediation biedt u de volgende voordelen:

  • Ervaren erfrecht mediators
  • Gratis intakegesprek van 30 minuten
  • Binnen één week kunt u bij ons terecht
  • Afspraken overdag en in de avond mogelijk
  • Vestigingen in Deventer, Lelystad, Zutphen en Hengelo

Schakel de hulp in van onze ervaren mediators voor de afhandeling van een erfenis. Maak direct een afspraak door ons contactformulier in te vullen.

Conflict erfenis

Bij conflicten over een nalatenschap lijkt het vaak te gaan om materiele zaken, maar juist oud zeer is in veel gevallen het probleem. Er zijn verschillende wensen en zorgen, die vaak een historie hebben.

Een passende en duurzame oplossing in het belang van alle betrokkenen ontstaat door aandacht voor zowel de menselijke, de financiële als de juridische kanten van de situatie.

Pre-nalatenschapsmediation

De meeste mediations hebben betrekking op situaties na overlijden, maar een mediation kan ook bestaan uit begeleiding tijdens leven. Dit wordt pre-nalatenschapsmediation genoemd.

Bij situaties tijdens leven is het doel om conflicten te voorkomen. We zien dit bijvoorbeeld vaak bij opvolgingsvraagstukken bij familiebedrijven of bij samengestelde gezinnen. Nog voor het overlijden vinden er dan gesprekken plaats over moeilijke situaties die kunnen ontstaan rondom een overlijden. Er worden dan vooraf afspraken gemaakt om te zorgen dat er geen ruzies ontstaan.

Contact met Winters-Mediation

Neem contact met ons op voor het inschakelen van een nalatenschapsmediator. We helpen u graag bij de afwikkeling van de nalatenschap. U kunt ons bereiken door te bellen naar een van onze vestigingen of door ons contactformulier hieronder in te vullen.

Contactformulier

    Back To Top