Ga naar hoofdinhoud
Hengelo: 074 700 21 07
Zutphen: 0575 54 18 57
Deventer: 0570 24 41 60
Lelystad: 0320 32 01 62
Lochem: 0575 54 18 57

De ervaren mediators van Winters Mediation in Lochem staan u bij in geval van privé- en zakelijke geschillen, zoals echtscheidingen, erfrechtelijke kwesties en arbeidsgerelateerde conflicten. Onze mediator gaat met beide partijen in gesprek en bekijkt de zaak vanuit verschillende invalshoeken. Vervolgens stelt de mediator een oplossing voor waar beide partijen tevreden mee zijn.

Waarom kiezen voor een mediator van Winters Mediation?

 • Onze mediator beschikt over juridische kennis
 • Gratis intakegesprek van 30 minuten
 • Binnen een week al een afspraak
 • Ook afspraak in de avond mogelijk via Zoom
 • Voordeliger dan een advocaat

Onze mediators in Lochem

Gudrun Winters - Winters Mediation

mr. drs. Gudrun Winters
MfN-geregistreerd mediator en familierecht advocaat, aangesloten bij vFAS en VvCP
E: gudrun@winters-mediation.nl

ir. Robert Evers
MfN-geregistreerd mediator, gespecialiseerd in arbeids- en zakelijke geschillen
E: robert@winters-mediation.nl

Mediator Samantha Romeijn

Samantha Romeijn
MfN-geregistreerd mediator, gespecialiseerd in familiezaken
E: samantha@winters-mediation.nl

Foto Rezwan Wali - Winters Mediation

Rezwan Wali
Juriste, MfN-geregistreerd mediator, gespecialiseerd in familiezaken
E: rezwan@winters-mediation.nl

Wat zijn de voordelen van mediation?

Bij mediation werken we aan een oplossing waarin beide partijen zich kunnen vinden. Onder begeleiding van de mediator gaat u in gesprek met de persoon met wie u een geschil heeft. De mediator kijkt naar een duurzame oplossing voor u beiden. In de meeste gevallen zorgt hij ervoor dat u op goede voet uit elkaar gaat. Daarnaast is mediation een kostenbesparende optie, omdat u normaliter een advocaat zou moeten inschakelen.

Hoe gaat een mediator te werk?

Mediation vindt plaats in privésituaties waarin er een relatiebreuk is ontstaan, maar kan ook worden toegepast bij zakelijke geschillen. Wat de situatie ook is, onze mediator werkt altijd volgens onderstaand stappenplan:

 1. Intakegesprek
 2. Optimale gespreksomgeving creëren
 3. Afspraken maken

Mediation bij scheidingen

Wanneer u onze mediator bij een scheiding inschakelt, gaat hij in gesprek met u beiden. Tijdens dit gesprek komen zaken aan bod zoals het verdelen van eigendommen en, in geval van kinderen, het zorgen voor een goede omgangsregeling en alimentatie. Hierbij is het belangrijk dat een optimale gespreksomgeving ontstaat waarin zowel u als de partij waarmee u een conflict heeft, zich veilig voelt. Zo kunnen we het beste werken aan een duurzame oplossing, het verleden achter ons laten en met een frisse blik naar de toekomt kijken.

Mediation voor ondernemers

Heeft u een onderneming óf een aanzienlijk vermogen en bent u op zoek naar mediation bij uw scheiding? Dan profiteert u van onze juridische kennis. Winters Mediation werkt samen met een groot aantal notarissen, fiscalisten en orthopedagogen. We helpen u onder andere met het regelen van de financiën en het opstellen van een ouderschapsplan. Door onze ervaring, kennis en groot netwerk sluiten we uw echtscheiding altijd op een goede manier af.

Mediation bij arbeidsconflicten

Een zakelijk conflict valt meestal goed op te lossen met een mediator. Doordat we het conflict vanuit meerdere kanten bekijken en een helikopterview toepassen, creëren we wederzijds begrip en lossen we het probleem gezamenlijk op. We focussen ons op de beste situatie voor zowel werknemer als werkgever. Door onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we een arbeidsconflict moeten benaderen én oplossen.

Wilt u weten wat onze mediators in Lochem voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op

Advocaat in Lochem en omstreken

Heeft u een conflict waarbij u toch echt een advocaat nodig heeft, dan kunnen we ook helpen. Gudrun Winters is namelijk mediator én advocaat op het gebied van personen- en familierecht. Zo kunnen we ook adviseren en begeleiden tijdens gerechtelijke procedures. Gudrun Winters staat u bij in geval van:

 • Echtscheiding (eenzijdig)
 • Ontbinding van geregistreerd partnerschap
 • Verbreking van samenlevingscontract
 • Verdeling en verrekening van gemeenschap van goederen
 • Afwikkelen van huwelijkse voorwaarden
 • Omgang, gezag en juridisch ouderschap
 • Kinder- en partneralimentatie

Contact opnemen met Winters Mediation Lochem

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Bezoek dan onze vestiging in Lochem en deel uw verhaal tijdens een gratis intakegesprek van 30 minuten. Onze mediator kan indien gewenst ook bij u thuis komen.

Adres
Haalmansweg 42
7241 CP  Lochem

Contact
Telefoon: 0575 541 857
E-mail: info@winters-mediation.nl

Back To Top