Ga naar hoofdinhoud
Hengelo: 074 700 21 07
Zutphen: 0575 54 18 57
Deventer: 0570 24 41 60
Lelystad: 0320 32 01 62
Lochem: 0575 54 18 57

De kunst van overleg

Overleg. De titel van het schilderij in mijn kantoor. De rode draad in mijn werk. Nu inspiratiebron voor 4 spetterende bijeenkomsten. Mis het niet en meld je nu aan. Per bijeenkomst is beperkt plek en VOL =VOL.

De kunst van overleg. Wat is de bedoeling?

Kwaliteit is wat ons bindt in ons werk. Met cliënten en ons netwerk. En voor kunst en culinair.

Om de verbindingen te versterken organiseren we in de regio’s noord, oost, zuid en west in 2023 bijeenkomsten. We gaan met andere ogen naar kunst leren kijken, gaan heerlijk eten en drinken en nemen deel aan interessante workshops om onze expertise verder uit te breiden.

De eerste bijeenkomst zal bij voldoende aanmeldingen plaatsvinden in Depot Boijmans van Beuningen In Rotterdam. Echt een spectaculaire locatie. Na een speciaal voor ons gemaakte rondleiding volgt een lezing van wetenschapsjournalist Mark Mieras. Hij laat ons inzien dat het menselijk oog eigenlijk slecht kan zien en dat ons verwachtingspatroon daar mede oorzaak van is. Daarna is het fantastische diner in Renilde.

Meer nieuws volgt snel!!

Back To Top