Ga naar hoofdinhoud
Hengelo: 074 700 21 07
Zutphen: 0575 54 18 57
Deventer: 0570 24 41 60
Lelystad: 0320 32 01 62
Lochem: 0575 54 18 57

Intervisiepunten halen als advocaat

In het kader van de kwaliteitstoetsen voor advocaten is sinds kort onze collega Ir. Robert Evers door de Orde aangewezen als deskundige voor het begeleiden van intervisies. Het instrument intervisie en de rol van de deskundig gespreksleider zijn beschreven in artikel 26, eerste lid van de Advocatenwet.

Als intervisiegespreksleider begeleidt Robert met name groepen advocaten die werkzaam zijn op gebied van arbeids- en ondernemingsrecht omdat dit aansluit bij zijn ervaring als zakelijk en arbeidsrecht mediator en zijn werkzaamheden in het bedrijfsleven.

De intervisies als onderdeel van de kwaliteitstoets dienen jaarlijks minimaal 8 uren te omvatten. Voor deze toets krijgen advocaten tevens 4 PO-punten in de categorie niet-juridisch. De jaarlijkse intervisie uren worden verdeeld in 4 sessies van 2 uur met een groep van circa 6-8 advocaten en vinden plaats in de regio.

Voor meer informatie over de kwaliteitstoets en intervisie bekijk de website van de NOvA.

Mocht u willen deelnemen aan één van de intervisiegroepen in Flevoland en Oost-Nederland, neem dan contact met ons op.

 

Back To Top