Ga naar hoofdinhoud
Hengelo: 074 700 21 07
Zutphen: 0575 54 18 57
Deventer: 0570 24 41 60
Lelystad: 0320 32 01 62
Lochem: 0575 54 18 57

Zweetvoetenman en de Nokia van Mark Rutte

De Zweetvoetenman en de Nokia van Mark Rutte? Wat hebben ze gemeen? Op het Legal Valley Congres over De Jurist van de Toekomst werden ze allebei genoemd. Om te benadrukken dat het juridische landschap onvermijdelijk gaat veranderen. 
Waarom? Meerdere prominente sprekers waaronder minister Sander Dekker, president van de rechtbank Oost Brabant  Mr. C.M. Wiertz-Wezenbeek en commissaris van de Koning Clemens Cornielje deelden hun inzichten. Kern van de boodschap was dat veel tegenwoordig op internet is te vinden, zodat de advocaat van de toekomst niet alleen zijn kennis , maar vooral ook bredere vaardigheden moet inzetten als middel om tot echte oplossingen te komen. Met een Nokia kun je nog steeds bellen, maar de huidige tijd vraagt om meer en bredere communicatie. Alternatieve geschiloplossingen zoals Mediation en Collaborative Practice hebben de toekomst!
Wil je weten wat de reden was om De Zweetvoetenman te noemen? Kijk dan hier
Back To Top