Ga naar hoofdinhoud
Hengelo: 074 700 21 07
Zutphen: 0575 54 18 57
Deventer: 0570 24 41 60
Lelystad: 0320 32 01 62
Lochem: 0575 54 18 57

Vervolg op “Komt een man bij de dokter” heet “Komt een man bij de mediator” ;-)?

Afbeeldingsresultaat voor vechtscheiding

Vervolg op “Komt een man bij de dokter” heet “Komt een man bij de mediator” ;-)?

In het juli nummer van JAN staat een openhartig interview met Kluun. De titel is “Ik geef mijn scheiding een hoger cijfer dan mijn huwelijk”. https://www.jan-magazine.nl/psyche/vertrouwelijk/artikel/kluun-over-zijn-scheiding-ik-geef-mijn-scheiding-een-hoger-cijfer-dan-mijn-huwelijk Waarom? Hij  heeft in de tijd van zijn scheiding tips gevraagd. “Voor welke fout die je zelf hebt gemaakt bij je scheiding zou je mij willen behoeden? ” heeft hij aan goede vrienden en kennissen gevraagd. Er kwamen heel eerlijke antwoorden. Gescheiden mensen durven kennelijk open te zijn over hun eigen fouten. Mooi en herkenbaar om te lezen!!

Beste quote vind ik persoonlijk deze; een rechtstreeks pleidooi voor mediation volgens mij:

De gelukkigste kinderen zijn kinderen van wie de ouders een gelukkig huwelijk hebben.

De op 1 na gelukkigste kinderen zijn kinderen van wie de ouders een gelukkige scheiding hebben.

Daarna komen de kinderen van wie de ouders een ongelukkig huwelijk hebben. En als laatste de kinderen van wie de ouders een ongelukkige scheiding hebben.

Back To Top