Ga naar hoofdinhoud
Hengelo: 074 700 21 07
Zutphen: 0575 54 18 57
Deventer: 0570 24 41 60
Lelystad: 0320 32 01 62
Lochem: 0575 54 18 57

Dag van de scheiding

De Dag van de Scheiding. Het klinkt als een feestdag, maar dat is het bepaald niet. Toch is het wel goed om er even bij stil te staan. Alleen al omdat één op de drie huwelijken eindigt in een echtscheiding. Tel daar een even groot, zo niet groter, aandeel ongetrouwde stellen bij op.

Daarom heeft de vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFas) de Dag van de Scheiding in het leven geroepen. Een jaarlijks terugkerend initiatief om extra aandacht te geven aan de gevolgen van een scheiding en de noodzaak van een goede en deskundige begeleiding. Dit jaar is de Dag van de Scheiding op vrijdag 9 september.

Ook Winters Mediation doet mee aan deze Dag van de Scheiding. Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedereen goed geïnformeerd is over alle zaken die komen kijken bij een scheiding. Daarom kunnen stellen niet alleen vrijdag de 9e, maar de hele maand september bij ons terecht voor een gratis Scheidingscheck. Tijdens deze check kunt u vragen stellen over uw persoonlijke situatie en krijgt u meer informatie en advies over hoe u op een goede manier uit elkaar kunt gaan.

Heeft u interesse in deze gratis Scheidingscheck? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Back To Top